+32 499 777 445 ― ann@madamepompidou.com

MadamePompidou-logo

online boeken

 

 

Skincare

 

Schoonheidssalon Madame Pompidou is gespecialiseerd in huidverbetering en gecertificeerd door Dermalogica, wij werken enkel met de meest hoogstaande, natuurlijke producten om uw huid in topvorm te krijgen.

 

SKINBAR: GRATIS

Huidanalyse d.m.v. facemapping. Deze unieke methode van Dermalogica verdeelt de huid in 14 zones waarbij elke zone nauwkeurig en professioneel wordt onderzocht. Aan de hand hiervan krijgt u productadvies op maat en kan u desgewenst plaats nemen aan de skin bar om uzelf te verwennen met een mini-workshop huidverzorging.

 

DERMALOGICA MICRO ZONE TREATMENT: 25 EURO

Weinig tijd? Acuut huidprobleem? Met de Microzone behandeling wordt er in 20 min zeer doelgericht gewerkt voor een onmiddellijk resultaat, het is een echte opkikker voor de huid! Ideaal als kuur: bij 6 behandelingen krijgt u 1 behandeling gratis.

 

DERMALOGICA SKIN HEALTH TREATMENT: 69 EURO

Omdat iedere huid uniek is werken wij niet met een standaardbehandeling. Door middel van facemapping analyseren wij uw huid en bepalen haar noden op dat moment. Elke behandeling omvat: een dubbele diepe reiniging, professionele exfoliatie, vapozone, verwijderen van onzuiverheden, drukpuntmassage, complex, masker en een verzorging. Tijdens het masker wordt u extra verwend met een hoofd nek schoudermassage.

 

Optioneel:
Nail Spa Manicure bij de gelaatsverzorging: 19 euro
Pedicure bij de gelaatsverzorging : 19 euro

Beauty

 

NAIL SPA MANICURE: 25 euro

De nagelverzorging van Alessandro met aandacht voor de verschillende nageltypes, een perfecte combinatie van werkzame stoffen en de kunst van ontspannende aroma-
therapie.

 

HANDS!UP SPA MANICURE: 45 euro

De ultieme verzorging voor zijdezachte handen, ontworpen door dermatologen en bekroond met de “Prix de Beauté” voor beste handverzorging. Uw handen worden extra verwend met een scrub, masker en massage op maat.

 

Lac sensation: 35 EURO

Een nieuwe generatie semi-permanente nagellak, die wordt aangebracht als gewone nagellak maar die tot 3 weken houdt. Lac Sensation droogt in 60sec uit onder een UV nagellamp.

 

PEDICURE: 25 EURO

 

SPA PEDICURE: 45 EURO

Uw voeten worden extra verwend met een voetbad, scrub, masker en voetmassage.

 

LAKKEN VAN DE NAGELS: 8 EURO

 

Lycon Precision waxing

 

Deze nieuwe manier van waxen, met oorsprong in Australie, is de hele wereld aan het veroveren. Deze ontharingsmethode met minder irritaties en roodheid is zachter voor de huid dan traditionele behandelingen.Het is toepasbaar op haartjes vanaf 1mm. De wax is verrijkt met heerlijk geurende essentiele olien.

Ook kan u bij ons exclusief terecht voor de sugaring ontharings methode, minder pijnlijk voor de echt zeer gevoelige huid.


- ONDERARMEN / ONDERBENEN: 19 EURO
- VOLLEDIGE ARMEN / BENEN: 29 EURO
- OKSELS: 12 EURO
- BIKINI: 15 EURO
- BRAZILIAN: 25 EURO
- GELAAT: 22 EURO
- LIP / KIN: 9 EURO
- WENKBRAUWEN: 9 EURO
- ONDERBENEN + BIKINI + OKSELS: 39 EURO

Body Sugaring

 

Een eeuwenoude ontharingsmethode met een 100% pure suikerpasta, respecteert zelfs de meest gevoelige huid.
Minder pijnlijk, verbetert de huidconditie doordat het ook de dode huidcellen verwijdert en op lange termijn krijg je minder haargroei.

 

- ONDERARMEN / ONDERBENEN: 24EURO
- VOLLEDIGE ARMEN / BENEN: 35 EURO
- OKSELS: 15 EURO
- BIKINI: 18 EURO
- BRAZILIAN: 30 EURO
- GELAAT: 27 EURO
- LIP / KIN: 12 EURO
- WENKBRAUWEN: 12 EURO
- ONDERBENEN + BIKINI + OKSELS: 49EURO

Massages

 

VOLLEDIGE LICHAAMSMASSAGE : 60 EURO
HOOFD-NEK EN SCHOUDERMASSAGE: 35 EURO
LYMFEDRAINAGE: 60 EURO

logo-dermalogicalogo_lyconlogo_alessandro
© 2014 Madame Pompidou | Webdesign www.evekuypers.be